mWEB

La flere bygge nettsidene med mWEB

Ved å slippe å gå gjennom en datakyndig nettsideansvarlig for å få noe "ut på nett", kan langt flere engasjere seg som bidragsytere. For en organisasjon kan det å ha et nettsted hvor for mange kan bidra med nyheter, kalenderstoff, bilder og filer – hver fra sitt ansvarsområde – utgjøre store forskjeller.

mWEB CMS er publiseringsverktøyet (Content Management System) som vi har utviklet for å gjøre nettsider levende. Du møter først mWEB med en enkel overflate og kan konsentrere deg om innholdet fra starten av. Når du så har blitt fortrolig med det enkle, kan du selv begynne å utforske mulighetene og de avanserte funksjonene som tjenesten tilbyr.


Uansett behov får du samtidig et nettside-verktøy som kommuniserer på godt norsk, med stor vekt på å unngå tekniske konsepter som er vanskelig å forstå. Målet for brukervennlighet er at alle som kan bruke e-post eller Facebook også skal være i stand til å bruke mWEB effektivt. mWEB fungerer i alle moderne nettlesere, døgnet rundt, hvor som helst.

Kontakt oss for gratis demonstrasjon →

 

Standard funksjonalitet

Innholdsredigering: Gjør det helt enkelt å lage eller oppdatere nettsider via tekstbehandleren. Begynn her, og utvid repertoaret med mange brukervennlige funksjoner for å koble sammen innhold på kryss og tvers av nettstedet.

 

Fotoalbum: Last opp flere bilder til en side du har lagd, f.eks. en nyhetssak eller produkt-presentasjon, og fotoalbumet er automatisk klart til visning. Kan også gjøres til animerte lysbilde-serier med ett klikk.

 
Kalender: Arrangementer kan vises i en stor kalender, eller hentes inn på en enkelt side. Automatisk tilgjengelig er også iCal-feed fra nettsiden, slik at du får kalenderen rett inn i f.eks. Gmail, Outlook eller ulike app-er på mobilen din.


Påmelding: La folk melde seg på arrangementer i kalenderen. Tilpass påmeldingsskjema mht. ev. overnatting, aktiviteter, betaling og egendefinerte valg for øvrig, og følg opp deltakerlisten via nettleseren.

 

Nyhetsbrev: Som redaktør kan du kjapt og enkelt markere nyhetssaker og ev. arrangementer i kalenderen som skal formidles – epost-melding genereres og sendes med kun et par klikk basert på innhold som allerede finnes.

 

Notiser: Enkelte innholdsbiter skal ikke bare på én side, men mange – f.eks. kontaktinformasjon, eller "Like"-boks for en Facebook-side. Notiser lar deg redigere og vedlikeholde slikt på ett sted, slik at du kan koble dem til et ubegrenset antall sider.

 

Skjemabygger: Samle inn tilbakemeldinger fra besøkende i egendefinerte skjemaer. Hent ut rapporter med resultatene, innsamlede data og fordeling mellom ulike alternativer.

 

Statistikk: Følg med på antall besøkende og hvordan de bruker nettsidene. Gir utfyllende informasjon til f.eks. Google Analytics, som for øvrig kan aktiveres kjapt ved forespørsel.

 

Valgfrie moduler

Internt nettsamfunn: Viktig del av levende nettsider for særlig menigheter, idrettslag og andre (frivillige) organisasjoner. Grupper med diskusjon/meldingstjeneste, intern kalender og effektiv deling av filer.

 

Podkast: Om nettsidene brukes til multimedieinnhold og lydfiler (mp3), enten det er taler, radio-innslag eller musikk, kan du få gjort disse automatisk tilgjengelig som en podkast for f.eks. iTunes og strømming på mobil.

 

Min side: Ved å la besøkende opprette en brukerkonto kan de selv få oversikt over sitt engasjement hos deg, inkl. påmeldinger, betalingskrav, osv.

 

Ressursbooking: La brukerne reservere felles ressurser, som lokaler/rom, idrettsbaner, musikkinstrumenter, etc. Aktiver krav om godkjenning fra administrator om ønskelig.

 

Fakturering: Arrangementer genererer ofte betalingskrav, og gjerne med variabel sum avhengig av individuelle valg som aktiviteter og kost/losji. Modulen lar slike betalingskrav automatisk genereres som PDF, og gjør det enkelt å sende ut via e-post.

 

Medlemsregister: Register for ajourhold av medlemmenes kontaktinformasjon, betalingsstatus for kontingent, kursgjennomføring og abonnement på medlemsblad.

 

Annonser: Forhåndsdefinerte annonseplasseringer i designet gjør det enkelt å legge inn nye bannere. Følg med på antall klikk, og bytt ut ved å laste opp nytt banner.

 

Nettbutikk: Svært rimelig løsning for å komme i gang med handel på nett, integrert med fakturasystem og enkel oppfølging av lagerbeholdning.

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud →