mWEB

mWEB 3 er lansert

MosaikkWEB er stolte over å kunne presentere nyeste versjon av tjenesten som gjør den digitale arbeidsdagen din på nettet enklere.

Det første du legger merke til er det grundig overhalte brukergrensesnittet. Det er lagt stor vekt på enkelhet og oversiktlighet, og derfor er nok færre av funksjonene du kanskje ikke bruker oftest skjult i bakgrunnen. De er likevel ikke tatt bort, de er bare samlet på ett sted for avanserte innstillinger.

Målet er at du som ikke kjenner mWEB fra før skal bli fortrolig med å bruke funksjonene du trenger, enda raskere enn før.

I tillegg har vi økt ytelsen betraktelig. Dette merkes kanskje ikke like godt for alle, for vi snakker om tiendeler av sekundet. Likevel har nettopp disse brøkdelene mye å si for de som besøker nettstedet ditt, uten at det er bevisst - og for at søkemotorer som Google skal rangere deg høyere i resultatene sine.

Sikkerheten er oppgradert, og dette merker du nok enda mindre til. Målet vårt er jo at du ikke skal merke noe særlig til sikkerhetsegenskapene til mWEB, i form av at vi selvsagt arbeider for å unngå for datatap. Tilgang til nye logg-visninger er imidlertid synlig for deg som er i redaksjonen.

  • Skrevet avAdministrator
  • Publisert