mWEB

Mobilvennlige nettsider for enheter i NLM

Takk for din interesse i tilbudet vårt!

Teknologi er i stadig endring og det samme er våre teknologivaner. Nærmere halvparten av all web-bruk har forflyttet seg fra store skjermer (PC) til små (mobil, nettbrett). Når «store» nettsider skulle få plass på de små flatene var det først kun zooming som gikk an – en lite brukervennlig løsning. Etter hvert har teknikker blitt utviklet for websider som tilpasser layout på innholdet avhengig av skjermstørrelsen som brukes, og som vi nå er vant med fra de fleste websider av betydning. Dette, som kalles mobil-vennlige websider er blitt en nødvendighet.

 

Derfor er det en glede for oss å kunne tilby dere en topp moderne webløsning – både med tanke på mobil-/nettbrettvennlighet, men også med et forfriskende utseende som er utviklet og godkjent i tråd med NLM sin nye profilguide. Vi har allerede en rekke enheter i NLM som har brukt våre løsninger siden 2010, og som nå får oppgradert sine sider av oss, uten ekstra kostnad. Samtidig tror vi at enda flere vil ha nytte og glede av løsningen vi har utviklet basert på erfaringer fra disse kundene som er tilknyttet NLM, og vi ønsker derfor å tilby denne bredt til alle som ønsker - både forsamlinger/menigheter, bedeus, foreninger/lag og også leirsteder.

 

På bildet under ser du et eksempel på hvordan de nye nettsidene ser ut for en av våre eksisterende kunder. Vi har lagt på noen blå rubrikker som forklarer litt av funksjonaliteten:

 

 

 

NB! Vi tilbyr også en nøytral grå/svart variant av designet, du kan f.eks. besøke www.follokirken.no for å se hvordan denne ser ut i praksis.

 

Mobil- og nettbrettvennlig versjon

 

For demonstrasjon av mobil- og nettbrettvennlige format, prøv gjerne selv og se: https://betania-trondheim.no (tips: du kan endre bredden på nettleseren på din PC/Mac for å se hvordan layouten tilpasser seg størrelsen).

 

Tilpasningsmuligheter

Den nye løsningen legger opp til at dere selv i stor grad har frihet til å endre forsidens uttrykk, ved hjelp av store bilder og fremtredende tekst. Samtidig legger vi gjerne inn et passende utgangspunkt for tilpassede områder hos dere, om dere bare sender oss følgende:

 • Overskrift til forsiden (der det for Betania står «Velkommen til menigheten vår»)
 • Ett eller flere bilder (med høy oppløsning) som skal prege forsiden – om det legges inn flere vil alle gå som en fremvisning i bakgrunnen
 • Tekst og/eller beskrivelse av innhold/oppsett som dere ønsker i det hvite feltet som går på tvers av det store feltet (her er det fritt frem for innhold og layout, tre kolonner er mulig, men også to eller én går fint). Det kan uansett være lurt å tenke gjennom dette (i fellesskap), hvordan vil vi beskrive kjernevirksomheten vår? Og så kan dere justere teksten selv når som helst når dere måtte ønske.
 • Tekst i det mørkegrønne feltet ved siden av kartet, og eventuelt hvilken side dere vil ha link til på bunnen av teksten (f.eks. «Om oss»). Men også denne teksten kan dere redigere selv, når som helst, via kontrollpanelet. Dersom dere ikke oppgir noen tekst, vil det i utgangspunktet vises et kart i hele bredden av dette feltet!
 • Kontaktinformasjon/opplysninger helt på bunnen.
 • Logo til toppen om dere har, eventuelt lager vi en enkel variant som passer inn i dette designet.

Særskilte tilpasninger

Dersom noen har behov som ikke er dekket av den tilbudte løsningen ønsker vi selvsagt å høre om dette. Hvis dette gjelder noe som samtlige kunder kan ha nytte av, er det ikke noe som er bedre enn at vi får vite det og kan vurdere å ta det inn som en del av oppgraderingen. Hvis behovet gjelder bare for dere særskilt, kan vi selvsagt også tilby helt individuelle tilpasninger. Denne typen endringer blir fakturert etter gjeldende timehonorar, etter egen avtale.

Nyttige funksjoner

Vi benytter også anledningen til å gjøre oppmerksom på utvalgte funksjoner som er tilgjengelig i webløsningen, og som mange har tatt i bruk (vi har enda flere òg!):

 • Lag podcast med taler helt enkelt, bare last opp mp3-filer med lydopptak i «Filer»-mappen til én eller flere sider, så er dere i gang og folk kan få åndelig påfyll via mobilen.
 • La folk få abonnere på nettstedets kalender via mobilen så de holder seg oppdatert (se egen knapp i det nye designet for guide til hvordan dette gjøres).
 • Oppdag grupper på nettsiden, et nyttig hjelpemiddel for bl.a. styrer og komiteer, tjenestegrupper, foreninger og andre grupper med egne behov for intern kommunikasjon (via e-postliste), fildeling (f.eks. styrereferater), og kalender (som også kan tas opp i nettstedets hovedkalender for å fordele oppdateringsarbeid effektivt til de som faktisk er ansvarlig for ulike aktiviteter).
 • Ta i bruk innebygd funksjon for påmelding til arrangementer, bare klikk «Lag påmelding» når aktuelt arrangement er markert!

Publiseringsverktøyet mWEB som alle våre kunder benytter er dessuten i stadig utvikling, og det kommer jevnlig oppgraderinger med nye funksjoner til alle våre kunder. Les mer på bloggen vår: https://mweb.no/blogg og følg oss i sosiale medier (Facebook, Twitter).

Priser

 • Etablering: kr 3200,-
 • Lisens/drift/support: kr 165,- per mnd. (obligatorisk, faktureres per 12 mnd.)
 • 1 GB lagringsplass, inkludert .no-domene: kr 600,- per år (obligatorisk)

(Alle priser er ekskl. mva.)

Mer informasjon / bestilling

Ta kontakt via e-post erlend@mweb.no eller ring oss på telefon 47 28 87 86. Det er selvsagt mulig å få nærmere demonstrert hvilke muligheter som ligger i løsningen, og vi svarer gjerne på alle spørsmål dere måtte ha.

 

Om dere vil bestille med en gang trenger dere ikke ha alle tilpasningspunktene på plass, men vi får lagt dere inn i køen for etablering og gjort nødvendige avklaringer (f.eks. domenenavn).

 

Vi håper at vi med dette tilbudet kan se fram til et godt samarbeid, og ser fram til å høre fra dere! 

 

 

Med vennlig hilsen

Erlend Andreas Gjære
daglig leder

tlf. 47 28 87 86

erlend mweb.no

 • Skrevet avErlend A. Gjære
 • Publisert