mWEB

Internt nettsamfunn og podkast i versjon 3.3

I september slippes en større oppdatering fra mWEB med mange nyheter for deg som administrator og ditt nettsteds besøkende. Noen av høydepunktene er brukergrupper med intern fil- og kalenderdeling, innebygget lydavspiller for mp3-filer, og mulighet for å abonnere på kalenderen din i Google Calendar og Windows Live Kalender.

Større kontroll over layout på den enkelte side

En rekke valgmuligheter har blitt lagt til som gjør det enklere for deg å få tilpasset sidene slik du selv vil. Blant annet er det lagt til fire nye valg for hvordan underordnede sider skal presenteres, deriblant utseende som en blogg.

 

Når antallet for synlige saker overskrides, blir det dessuten automatisk tilgjengelig et arkiv hvor man kan finne samtlige underordnede sider.

 

I tillegg har en rekke andre funksjoner i administrasjonspanelet fått hensiktsmessig finpuss, slik at det blir enklere for uerfarne brukere å forstå de avanserte valgmulighetene.

Internt nettsamfunn

En av de mest interessante nyhetene for organisasjoner/idrettslag/menigheter er muligheten til å opprette ulike grupper på nettstedet. En gruppe kan karakteriseres som en underodnet enhet med selvstendig kommunikasjonsbehov. Det interne nettsamfunnet gjør det mulig for medlemmer å dele filer med hverandre, publisere og dele ansvar for å oppdatere kalenderen, og ikke minst sende ut fellesmeldinger til hele gruppen - uten at man kjenner epost-adressene til de enkelte medlemmene selv.

 

Gruppene kan brukes til alt fra aldersbestemte lag i idretten, til tjenestegrupper og komiteer i organisasjoner. Samtidig kan man på nettstedet integrere grupper med utvalgte sider, som gjør at kontaktflaten med gruppen kan framheves til der hvor "normale" besøkende navigerer. For full tilgang til gruppene kreves imidlertid innlogging.

Hastigheten settes opp

mWEB utmerker seg blant publiseringsplattformer med aller raskest responstid på markedet, det vil si tid fra man skriver inn adressen eller klikker på en lenke, og til siden lastes inn i nettleseren. Med teknologi for å mellomlagre nettsider som ikke har fått endret innhold siden forrige sidevisning (caching), har mWEB i siste utgave fått økt hastigheten med over 60% på 9 av 10 sidevisninger.

Søk på nettsted

Fordi det er enkelt å lage en dårlig søkemotor, men vanskeligere å lage en god har lanseringen blitt utsatt til det siste er oppnådd. Nå er søkemotoren tilgjengelig for bruk, men det kan hende nettstedet ditt mangler en søkeboks. Ta kontakt så kan vi få ordnet dette.

  • Skrevet avAdministrator
  • Publisert